Hoe werken wij?


Particulier:

Uw vraag is uniek. Elke klus is anders, elke klant is anders. Wij denken graag mee in het proces van idee naar oplevering en vinden persoonlijk contact hierbij van groot belang. Neem contact met ons op en laat ons weten wat uw idee of vraag is. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Als uw idee of vraag uitvoerbaar is, dan krijgt u van ons een offerte. We werken uit wat u wilt, maar we bieden ook een advies. Waar zit de zwaarte van de prijs, waar kunt u wel of niet op besparen en wat zijn alternatieven?

Zie onze Pinterest pagina voor meer van ons werk.


Zakelijk:

U bent op zoek naar een bijzonder meubel of (deel van uw) interieur? Wij zorgen voor een oplossing! Van uitgewerkt ontwerp tot vaag idee, wij komen graag langs en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

  In de offerte betrekken we altijd onze eigen ideeën en werken we graag samen met de betrokken architecten of ontwerpers. Door onze kennis op het gebied van materiaal en constructie zijn we in staat om advies uit te brengen en zo voor u meerwaarde te bieden en kostenbesparing te realiseren. 


Vernieuwend

Bij [s]GAAF zijn we constant op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in interieurbouw. We weten wat er in de markt speelt en welke nieuwe materialen uitkomen, nog voordat ze beschikbaar zijn.

 [s]GAAF werkt niet alleen met hout, maar ook met andere materialen zoals glas en staal. Dit geeft ons de inspiratie om telkens nieuwe producten in verschillende stijlen te bouwen. Bovendien houden we van duurzame materialen en materiaalproductie. Elke verbetering hierin maakt wat ons betreft het meubelmakersvak een beetje mooier!

Flexibel

Elke vraag van een klant is anders, zo ook ons antwoord. U komt met een opdracht naar ons toe en wij bieden u niet alleen een offerte, maar geven ook advies. Misschien is een alternatieve aanpak namelijk beter, mooier of sneller. Uiteraard gaat alles in overleg en denken we graag met u mee.